ΠΑΣ Γιάννινα: Δύσκολα θα προλάβει και το ματς με Αστέρα ο Μπάλαν, επιστρέφει ο Γκάρο

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Και την Τρίτη δεν προπονήθηκε ο Μπάλαν, ενώ εκτός θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Εραμούσπε και ο τραυματίας Τούτου. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γκάρο.

Το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, καθώς αν δεν πάρει τη νίκη, λέει ουσιαστικά αντίο στην Super League. Η προετοιμασία για το ματς αυτό συνεχίζεται με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει όπως όλα δείχνουν τον Μπάλαν που δεν προπονήθηκε. Εκτός θα είναι σίγουρα ο τραυματίας Τούτου και ο τιμωρημένος Εραμούσπε. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γκάρο.

Αναλυτικά οι Ηπειρώτες αναφορικά με την προπόνηση της Τρίτης έγραψαν τα εξής: «Προπόνηση που επικεντρώθηκε στην ταχυδύναμη αλλά και στην τακτική είχε το πρόγραμμα της Τρίτης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπάλαν. Επόμενη προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ το πρωί της Τετάρτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα