ΑΕΚ: «Χάνει» τον Αρη ο Λιβάι Γκαρσία

Newsroom
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία ταλαιπωρείται από ένα μυικό πρόβλημα και δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο ματς της ΑΕΚ με τον Αρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αμφίβολος ο Αμραμπατ.

Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Αρη την ερχόμενη Κυριακή (14/4), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τα Play Off της Stoiximan Super League.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας ταλαιπωρείται από ένα μυικό πρόβλημα τραυματισμού, για τις επόμενες ημέρες θα μείνει εκτός δράσης και αυτόματα δεν υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι της Ενωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα ενδέχεται να μην έχουν και τον Αμραμπατ, καθώς ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έκανε σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα και ίσως προφυλαχθεί.

Εκτός για τον Ματίας Αλμέιδα παραμένει ο Στάνκοβιτς, που ακολούθησε εκ νέου το ατομικό του πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα