Μητσοτάκης: «Αξίζει να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Μητσοτάκης: «Αξίζει να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Newsroom
mitsotakis_thessaloniki

bet365

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσία του στην περιοχή της Πολίχνης, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δικαιούται να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

«Χαμός» επικρατεί στην βαθμολογία της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ να προπορεύεται μπροστά από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και το Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη να κάνει το δικό του σχόλιο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός της χώρας τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αξίζει να στεφθεί πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν, κατά τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους των περιοχών της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στους 67 βαθμούς, στο +1 από την ΑΕΚ, στο +2 από τον Παναθηναϊκό και στο +4 από τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα