Κούγιας: «Μήνυση από τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό με 59 κατηγορούμενους που στήνουν Πρωταθλήματα»

Ο Κούγιας

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, στάθηκε στις τηλεοπτικές του δηλώσεις στις επόμενες νομικές κινήσεις από μεριάς των Πειραιωτών, κάνοντας μνεία για μηνύσεις και στοιχεία για 59 κατηγορούμενους!

Μήνυση με στοιχεία 200 σελίδων που θα αφορά Πρωταθλήματα που στήνονται από συγκεκριμένα άτομα - όπως ανέφερε ο ίδιος - θα κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο αντιπρόεδρος και νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας. Ειδικότερα όσα - μεταξύ άλλων - είπε ο Κούγιας στα τηλεοπτικά κανάλια μετά το 1-5 στο Λαμία - Ολυμπιακός: «Όλοι βλέπετε πως κάτι πολύ σπουδαίο γίνεται στον Ολυμπιακό. Θέλω να μιλήσω προσωπικά γιατί νιώθω πραγματικά βεβηλωμένος και προσβεβλημένος για αυτό που μου συνέβη την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της ΑΕΚ. Όχι μόνο νιώθω πολύ άσχημα αλλά νιώθω σαν πραγματικά να συμβαίνει κάτι τόσο πολύ άσχημο σε αυτή τη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο. Θέλω να σας πω ότι 41 ολόκληρα χρόνια υπήρξα ιδιοκτήτης ομάδων, ιστορικών ομάδων.

Ποτέ δεν κατηγορήθηκα ότι έβρισα κάποιον αντίπαλο. Κάποια μεμονωμένα περιστατικά υπήρχαν πάντοτε. Αλλά το να είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, να πηγαίνω μόνος μου στο γήπεδο και ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει την οικογένειά μου, την πρώην γυναίκα μου, τα παιδιά μου, εμένα προσωπικά, τη νεκρή μητέρα μου, επί δύο ώρες και στο τέλος να κάνει κι ανακοίνωση – καταγγελία η ΑΕΚ εναντίον μου. Και το χειρότερο απ' όλα να διανέμουν video μέσω του Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο δυσφημεί την προσωπικότητά μου.

Είμαι 50 χρόνια δικηγόρος. Έχω χαρίσει στη δικαιοσύνη στιγμές, οι οποίες είναι εναπανάληπτες. Όμως δεν δέχομαι ποτέ αυτό που συνέβη και ειδικά όταν έχω αυτή την ιερή θέση. Του να είμαι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού οπουδήποτε, να είμαι ο νομικός σύμβουλος και κάποιοι να προσπαθούν να με δυσφημήσουν. Δε θα κάνω πίσω πουθενά. Έχω κοινοποιήσει τα βίντεο στην κυρία Σταμολέκα.

Αυτή η προσβολή δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Μες στην εβδομάδα θα κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό. Θα δώσουμε το ελληνικό ποδοσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εγώ και ο Ολυμπιακός έχουμε ετοιμάσει μία μήνυση 200 σελιδων: είναι 59 κατηγορούμενοι που στήνουν όλα τα Πρωταθλήματα.

Υπάρχουν διαιτητές, μπράβοι και κακοποιοί. Θα κατατεθούν όλα στην Εισαγγελεία. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει 47 πρωταθλήματα και θα πάρει και άλλα, αλλά το σημαντικό είναι να σώσουμε το ποδόσφαιρο. Πιστεύω οτι κι ο Οργανισμός του ΠΑΟΚ θα προσέλθει σε αυτό. Ήδη έχει προσέλθει ο Οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Μπορεί να πάρουμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός θα ταυτιστεί με την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Θα τελειώσει όλο αυτό. Ο Ολυμπιακός εχει στόχο το πρωτάθλημα κα τον τελικό του Conference League, θέλει όμως και να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Το να είμαι εκπρόσωπος του Ολυμπιακού είναι κάτι που μου το χρώσταγε ο Θεός. Είναι απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι άλλο να εκπροσωπείς τη Λάρισα και την Παναχαϊκή κι άλλο να εκπροσωπείς τον Ολυμπιακό. Θα φύγουν οι κακοποιοί από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα εκτελούνται συνεργάτες των κακοποιών που λυμάινονται το ποδόσφαιρο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα