Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι για τον Σαρί αναφέρουν οι Τούρκοι (vid)

«Ο Φατίχ Τερίμ ζήτησε τον Γιουσούφ Σαρί και ο Παναθηναϊκός θα κάνει επαφή για την απόκτησή του»

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Γιουσούφ Σαρί για το καλοκαίρι.

Η τουρκική ιστοσελίδα «Aksam» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει στα υπόψιν του και να παρακολουθεί τον Γιουσούφ Σαρί της Αντάνα Ντεμίσπορ ενόψει της μεταγραφικής περιόδο του καλοκαιριού.

Ο 25χρονος Τούρκος εξτρέμ της ομάδας από τα Άδανα μπήκε στην μεταγραφική... ζωή των «πρασίνων» στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ. Μάλιστα, τότε εμφανίζοταν η περίπτωσή του και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Στο νέο αυτό δημοσίευμα, η τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Σαρί συνεχίζει να βρίσκεται στα ραντάρ των «πρασίνων» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού εξαιτίας της επιθυμίας του Φατίχ Τερίμ. Μάλιστα, τονίζει πως τότε αναφέρεται να κινηθεί για την περίπτωσή του, με την Αντάνα Ντεμίρσπορ να είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του με μία καλή προσφορά. Μην ξεχνάμε πως η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει κάποιες οικονομικές δυσκολίες αυτή τη σεζόν.

Βέβαια, στο ρεπορτάζ ξεκαθαρίζεται πως το «τριφύλλι» δεν... παίζει μόνο του για την περίπτωσή του, αφού φαίνεται πως ο παίκτης έχει μπει και στο στόχαστρο της Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος ενώ υπάρχουν κι άλλες ομάδες που τον θέλουν από το εξωτερικό.

Ο Γιουσούφ Σαρί έχει φέτος πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές σκοράροντας πέντε γκολ και δίνοντας δέκα ασίστ σε 2.172 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα