Ο Ισέκα κάνει το 3-0 για τον ΟΦΗ, βάζει και δεύτερο αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ (vids)

Newsroom
ΟΦΗ

bet365

Ασταμάτητος ο ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο με τους Κρητικούς στο 58' να κάνουν το 3-0 με τον Ισέκα, ενώ στο 64' ο ίδιος παίκτης σκόραρε και πάλι με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Σαρωτικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση της ώρας αγώνα (58') κατάφεραν να κάνουν το 3-0 και ουσιαστικά να «κλειδώσουν» της νίκη. Συγκεκριμένα ο Θοράρινσον εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ, Ισέκα ξέφυγε εύκολα στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Νάγκι για το 3-0!

Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα των Ηπειρωτών, αλλά μετά από υπόδειξη του VAR το τέρμα αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Ισέκα συνεργάστηκε εντυπωσιακά με τον Τοράλ, πάτησε στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο καλό του πόδι και παρότι είχε τον Σόρια μπροστά του, έπιασε ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι, με το γκολ όπως αναφέραμε να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα