Μεγάλη ευκαιρία και δοκάρι μέσα σε δύο λεπτά ο Παναιτωλικός (vid)

Newsroom
Παναιτωλικός

bet365

Μέσα σε δύο λεπτά ο Παναιτωλικός βρέθηκε μια ανάσα από το 1-1 δύο φορές, με το σουτ του Οικονόμου να πηγαίνει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι και αυτό του Πέρες να σταματάει στο δοκάρι του Κόβατς.

Μια ανάσα από το 1-1 κόντρα στον Βόλο βρέθηκε δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά ο Παναιτωλικός χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει. Αρχικά στο 43' ο Οικονόμου βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κόβατς, έκανε με δύναμη το σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Αγρινιώτες βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στο να ισοφαρίσουν. Ο Μαυρίας έκανε αρχικά το γύρισμα με τους Βολιώτες να κόβουν και τον Πέρες να κάνει το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Βόλου με το 0-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα