Κηφισιά: Με Παπασάββα αλλά και με απουσίες στην Τρίπολη

Βασίλης Μπαλατσός
Παπασάββας

bet365

Με τον αρχηγό της Αντώνη Παπασάββα αλλά χωρίς τους Γκόμπελιτς, Γιόβαντσιτς και Κλωναρίδη θα ταξιδέψει η Κηφισιά στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 3η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague (6/4, 19:30). Στην αποστολή επιστρέφει ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Παπασάββας, ο οποίος ήταν εκτός εδώ και ένα τρίμηνο μετά από βαριά θλάση που είχε υποστεί και εδώ και περίπου δυο εβδομάδες έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάρκο Γκόμπελιτς, Ντούσαν Γιόβαντσιτς και Βίκτωρα Κλωναρίδη. Οι πρώτοι δυο αντιμετωπίζουν πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού στον τετρακέφαλο, ενώ ο Έλληνας winger ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Η κατάσταση και των τριών θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Τέλος στην αποστολή επιστρέφουν οι Νίνης, Κωνσταντακόπουλος και Σμπώκος, ο οποίος και είναι ο μοναδικός «κλασικός» δεξιός μπακ της αποστολής. Πάντως στο δεξί άκρο της άμυνας μπορούν να αγωνιστούν τόσο ο Τεϊσέιρα, όσο και ο Τσανάτζια.

H αποστολή της Kηφισιάς: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μάνος Σμπώκος, Ντάριο Τσανάτζια, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Τζόναθαν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα