Θεοδοσουλάκης: «Νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ» (vid)

Θεοδοσουλάκης: «Νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ» (vid)

Newsroom
theodosoulakis_eurokinisi.

bet365

Ο Γιάννης Θεδοσουλάκης στάθηκε στο έξτρα κίνητρο που έχουν όλοι στον ΟΦΗ, ενόψει του σημερινού αγώνα της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τον ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί σήμερα (6/4) ο ΟΦΗ και ο Γιάννης Θεδοσουλάκης στάθηκε στο ότι οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη για τον κόσμο τους. «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για να κερδίσουμε ώστε να δώσουμε την χαρά στον κόσμο που του την στερήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Το να δίνουμε χαρά μπροστά στον κόσμο είναι κάτι που μας δίνει μεγάλο κίνητρο, πόσο μάλλον όταν έχουμε να το πετύχουμε αρκετό καιρό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα” είπε αρχικά ο 19χρονος επιθετικός.

Που μετά αναφέρθηκε στον ίδιο και τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Τραϊανό Δέλλα. «Είμαι καλά, ο προπονητής δείχνει ότι εμπιστεύεται τα νέα παιδιά και ανυπομονώ να πάρω την επόμενη ευκαιρία και να παίξω δίνοντας το 100%”».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα