ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Μπάλαν στην Κρήτη

Newsroom
balan_intime

bet365

Ο Μπάλαν δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε νοκ άουτ για τον «τελικό» του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ.

Χωρίς τον Μπάλαν θα παίξει αύριο (6/4) ο ΠΑΣ Γιάννινα στον «τελικό» του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ, καθώς ο Ρουμάνος φορ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στον προσαγωγό.

Νοκ άουτ παραμένει ο Τούτου, για λόγους τακτικής εκτός έμειναν οι Γκάρο, Μίνα, Ναούμης, Μπεγκάλα, Κύρκος, Βρακάς και η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι η εξής: Νάγκι, Αθανασίου, Σούλη, Σόρια, Τσαούση, Παντελάκη, Καραχάλιο, Σομποτσίνσκι, Τζίνο, Ροζάλες, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Ριένστρα, Πανάγου, Κιάκος, Μπακαδήμας, Ντεμίρ, Λιάσος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα