ΠΑΣ Γιάννινα: Νέο απρόοπτο με Μπάλαν που είναι αμφίβολος για το ματς με ΟΦΗ

Newsroom
Ο Μπάλαν

bet365

Προβλημάτων συνέχεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να βλέπουν τον Μπάλα να αποχωρεί με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Πέμπτης και να είναι αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Με τα περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική των Play Out. Μια προετοιμασία που είχε και νέα προβλήματα, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Μπάλαν με τον Ρουμάνο να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά οι Γιαννιώτες αναφέρουν σχετικά με την προπόνηση της Πέμπτης τα εξής: «Ανάλυση του αντιπάλου είχε για άλλη μία ημέρα το πρόγραμμα, το οποίο έδωσε έμφαση και στην μετάβαση, ενώ έγινε δουλειά και στις στατικές φάσεις.

Απρόοπτο με τον Μπάλαν ο οποίος αποχώρησε και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Επόμενη προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΠΕΑΚΙ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα