Καρβάλιο: Αποθέωσε τον Ιωαννίδη σε συνέντευξη του στην A Bola

Βασίλης Μπαλατσός
«Στο ''ραντάρ'' της Σπόρτινγκ Λισαβώνας για αντί-Γκιόκερες ο Ιωαννίδης»

bet365

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ζοάο Καρβάλιο, ρωτήθηκε σε συνέντευξη του στην «A Bola» για τον Φώτη Ιωαννίδη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο Ζοάο Καρβάλιο στη συνέντευξη του στην «A Bola» δεν μίλησε μόνο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούς αυτές τις ημέρες τον πορτογαλικό Τύπου, λόγω του ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ και σε αυτό το πλαίσιο ρωτήθηκε και ο 27χρονος μέσος, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φορ του Παναθηναϊκού.

«Αυτό που μπορώ να πω για εκείνον (Ιωαννίδη) είναι πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίξαμε εναντίον του Παναθηναϊκού όταν αγωνίστηκε, αλλά και χωρίς αυτόν και η διαφορά ήταν ξεκάθαρη. Είναι πολύ ευκολότερο να παίξεις χωρίς αυτόν. Η ομάδα του δυσκολεύεται όταν απουσιάζει», ανέφερε ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος απάντηση και σε ερώτηση για τη σύγκριση Ιωαννίδη - Γκιόκερς.

«Η ποιότητα του Γκιόκερες γίνεται αντιληπτή σε όλους. Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ίδιες ικανότητες σωματικά. Μπορώ να πω πως είναι ίδιοι, παρότι βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο. Είναι όμως ίδιοι στον τρόπο που αγωνίζονται, αλλά και σε αυτό που τους αρέσει να κάνουν», ανέφερε ο Καρβάλιο.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τους Πορτογάλους έχουν αρχίσει οι διερευνητικές επαφές μεταξύ Σπόρτινγκ και Παναθηναϊκού, με το Τριφύλλι να ζητάει 15+5 εκατομμύρια ευρώ. O Φώτης Ιωαννίδης την τρέχουσα σεζόν μετράει 21 γκολ και επτά ασίστ με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε 37 εμφανίσεις.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα