Superleague: Καλύτερο γκολ των δύο πρώτων αγωνιστικών των Play Out αυτό του Παμλίδη (vid)

Newsroom
Καλύτερο γκολ των δύο πρώτων αγωνιστικών των Play Out αυτό του Παμλίδη (vid)

bet365

Ο Γιώργος Παμλίδης κέρδισε το βραβείο του καλύτερου γκολ για τις πρώτες δύο αγωνιστικές των Play Out για το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Παμλίδης ήταν ο μεγάλος νικητής στην ψηφοφορία που έγινε για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ των πρώτων δύο αγωνιστικών των Play Out της Stoiximan Sueprleague. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, με το γκολ που σημείωσε στο 49ο λεπτό στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 επικράτησε των αντιπάλων του συγκεντρώνοντας το 33,66% των ψήφων.

Στην δεύτερη θέση έμειναν ο Νίκος Βέργος του Ατρομήτου, που είχε σημειώσει το νικητήριο γκολ στο ίδιο παιχνίδι, αλλά συγκέντρωσε 21,65% και ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς που έφτασε το 21,53%.

Δείτε εδώ το γκολ του Παμλίδη που του χάρισε το βραβείο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα