Αστέρας Τρίπολης: Και πάλι με κόσμο το «Θ. Κολοκοτρώνης»

Newsroom
ΑΣΤΕΡΑΣ

bet365

Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 3η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας υλοποίησε αυτό για το οποίο είχε δεσμευτεί μετά την πρεμιέρα όπου το «Θ. Κολοκοτρώνης» ήταν κλειστό στον κόσμο επειδή κάποια εξαρτήματα δεν είχαν παραληφθεί εγκαίρως, με τους Αρκάδες να μην έχουν κάποια υπαιτιότητα σ' αυτό.

Πλέον τα πάντα έχουν μονταριστεί και το «Θ. Κολοκοτρώνης» είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να ανοίξει και πάλι τις θύρες του - αρχής γενομένης από το ματς με την Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Εισιτήρια για την 3η αγωνιστική ημέρα των Playouts του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ, θα διατίθενται στο StarStore από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως και το Σάββατο 6 Απριλίου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Το Σάββατο 6 Απριλίου, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 17:30 έως και την έναρξη του αγώνα.

Για αποφυγή καθυστέρησης κατά τον έλεγχο και την είσοδο στο γήπεδο προτείνεται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στις θύρες του γηπέδου οι οποίες θα είναι ανοιχτές 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Εφιστούμε την προσοχή των φιλάθλων, ότι όλα τα εισιτήρια (απλά και διαρκείας) εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις νόμου σχετικά με την υποχρέωση των κατόχων σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης με επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες όσο και στην ΠΑΕ.

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι:

10€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:30.
Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα