Ολυμπιακός: Προχωράει σε κίνηση - επένδυση με τον Γκοτζαμανίδη

Ο στόπερ του Πανσερραϊκού

bet365

Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta ενεργοποιούν μεταγραφικά την περίπτωση του πολλά υποσχόμενου στόπερ του Πανσερραϊκού.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς και Νότης Χάλαρης

Ο 23χρονος Γκοτζαμανίδης είναι ένα γνώριμο πρόσωπο για τον Ολυμπιακό. Έχει αναδειχθεί μέσα και από τις δικές του Ακαδημίες (του Ολυμπιακού φυσικά) σε μικρή ηλικία για να βρεθεί μετά στην ΑΕΛ και από εκεί στον Πανσερραϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε αγορά του συγκεκριμένου στόπερ για την α' ομάδα βέβαια ως μία κίνηση - επένδυση. Γενικότερα ο Ολυμπιακός τώρα... χτενίζει την ελληνική αγορά για γηγενείς παίκτες που είτε έχουν προοπτική είτε μπορούν να τον βοηθήσουν.

Ο Γκοτζαμανίδης έχει 15 συμμετοχές φέτος στον Πανσερραϊκό (όπου έκλεισε το περασμένο καλοκαίρι με συμβόλαιο 2 ετών), εκ των οποίων οι 10 στην κανονική διάρκεια, η μία στα Play Out και οι 4 στο Κύπελλο. Στην ΑΕΛ είχε παίξει για 3 χρόνια (από το 2020 έως το 2023) με 40 συμμετοχές και με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Νίκος Γκοτζαμανίδης είναι γεννημένος στις 25/01/2001 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1.89. Πριν την ΑΕΛ ήταν επαγγελματίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε αγωνισθεί στην ομάδα U19 σε 55 αγώνες και είχε πετύχει 5 γκολ, ενώ ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας U16, U17, U18 και U19 με 20 συμμετοχές και 2 γκολ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα