Πετράκης: «Σαν νίκη αυτός ο βαθμός»

Newsroom
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης

bet365

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΣ έμεινε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης.

Μετά το ισόπαλο 1-1, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης μιλώντας στη NOVA ανέφερε:

«Για μας όπως ήταν τα δεδομένα, το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, ο βαθμός αυτός είναι σαν να είναι νίκη. Ένα αμφίρροπο παιχνίδι και ο ΠΑΣ και εμείς είχαμε ευκαιρίες, το αποτέλεσμα το χρειαζόμασταν για τη συνέχεια και η προσπάθειά μας, μ' αφήνει ικανοποιημένο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους εδώ, για την αναγνώριση της προσπάθειας που κάναμε μαζί, εύχομαι ο ΠΑΣ στα υπόλοιπα παιχνίδια να βρει τον δρόμο του και να μείνει στην κατηγορία».

Έπειτα, ο τεχνικός των «καναρινιών», πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων των play-out, όλα είναι πιθανά να συμβούν σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Παρά το ότι ο ΠΑΣ έμεινε πίσω και σήμερα και στο προηγούμενο παιχνίδι, μπορούσε να κερδίσει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα