ΠΑΣ Γιάννινα: Αποδοκιμασίες από τον κόσμο προς την ομάδα και πανό κατά της διοίκησης

Από το ΠΑΣ - Παναιτωλικός

bet365

Αποδοκιμασίες και μάλιστα αρκετά έντονες υπήρξαν προς την ομάδα του ΠΑΣ από τον κόσμο μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό ενώ νωρίτερα αναρτήθηκε πανό κατά της διοίκησης.

Το 1-1 με τον Παναιτωλικό έχει φέρει σε δεινή θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε πολύ δύσκολη θέση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος της ομάδας των Ιωαννίνων αποδοκίμασε την ομάδα και μάλιστα αρκετά έντονα ενώ υπήρξε από την αρχή της αναμέτρησης πανό κατά της διοίκησης. Μένει να φανεί το τι άλλες αντιδράσεις μπορεί να υπάρξουν από τον κόσμο αλλά και συνέχεια για τους Ηπειρώτες, οι οποίοι είναι ο σύλλογος που βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση από κάθε άλλη ομάδα στη διαδικασία των Play Out της Stoiximan Super League 1.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα