ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: Αποθέωση για τον Γιάννη Πετράκη στους «Ζωσιμάδες»

giannis_petrakis_paspan

bet365

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα πριν την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες».

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε ο Γιάννης Πετράκης στους «Ζωσιμάδες», πριν την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Παναιτωλικό για τα playouts της Super League.

Οι οπαδοί των Ηπειρωτών έδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους στο πρόσωπο του 64χρονου Έλληνα τεχνικού, ο οποίος είχε κάτσει στην άκρη του πάγκου του ΠΑΣ από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι και τον Ιούλιο του 2019, σε συνολικά 198 παιχνίδια και παρά την κρισιμότητα του ματς, εκείνοι τον χειροκρότησαν αποθεώνοντας τον πριν κάτσει στον πάγκο των Καναρινιών.

Επί των ημερών του Πετράκη στον ΠΑΣ, οι Ηπειρώτες είχαν αγωνιστεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa League τη σεζόν 2016-17.

petrakis

petrakis

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα