Ατρόμητος: Με αλλαγές στην Κρήτη

Ατρόμητος: Με αλλαγές στην Κρήτη

Newsroom
ατρομητος

bet365

Ο Κιβρακίδης, Τζαβέλλας και Ντιρκς έμειναν εκτός αποστολής του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όπως και οι τραυματίες Γιουμπιτάνα, Τσιντώτας.

Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε ουσιαστικά ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα των Play Out, όταν και επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σάσα Ιλιτς αναμένεται μέχρι το φινάλε της σεζόν να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετές «ρεζέρβες» του, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου και έμειναν εκτός αποστολής οι Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Ντιρκς.

Νοκ άουτ με τραυματισμό παραμένουν οι Γιουμπιτάνα, Τσιντώτας και στη διάθεση του Σέρβου κόουτς είναι οι εξής: Μαρκετζάνι, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Πομόνης, Αθανασίου, Ερλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούντε, Καμαρά, Βρακάς, Κούεν, Ρομπάιγ, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα