ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή Κόντε και Νάγκι στον «τελικό» με Παναιτωλικό

Φώτης Καρακούσης
Ο Πέδρο Κόντε

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον «τελικό» με τον Παναιτωλικό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέχεια έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία επιστρέφουν οι Κόντε, Νάγκι και Σόρια.

Με τα περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το Σάββατο τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι που δεν απέχει καθόλου από ντο να χαρακτηριστεί τελικός. Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και στην συνέχεια ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτή επιστρέφουν οι Κόντε, Νάγκι και Σόρια. Αναλυτικά οι Γιαννιώτες αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους για την τελευταία προπόνηση και την αποστολή για το ματς με Παναιτωλικό τα εξής: «Με μια τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον σαββατιάτικο (30/3) αγώνα με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας με τους Σόρια και Κόντε να επιστρέφουν.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κόντε, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Ροσάλες, Σομποτσίνσκι, Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Τζίμας».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα