Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για Σέρρες

Αστέρας

bet365

Με προπόνηση στις Σέρρες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (30/3, 15:00) για τη 2η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague. Οι Αρκάδες βρέθηκαν από την Παρασκευή (29/3) στις Σέρρες και έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Λιονταριών.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραμένει εκτός λόγω του διαστρέμματος που είχε υποστεί, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Νίκο Ζουγλή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση. Από εκεί και πέρα ο αρχηγός, Χουάν Μουνάφο έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα επιστρέψει σύντομα στη δράση.

Η αποστολή του Αστέρα: Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Κακαδιάρης, Ατιένθα, Καστάνιο, Χριστόπουλος Γιάννης, Ρούμπεν Γκαρθία, Λύρατζης, Αλβαρες, Χουχούμης, Γκος, Γκαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Σουρλής, Σίτο, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Παλάσιος, Μάντζης, Μιριτέλο

@Photo credits: asterastripolis.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα