Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε έχει «φτιάξει» και τα 2 γκολ των Πειραιωτών στις εκτός έδρας παρουσίες του με την ΑΕΚ (vids)

Ο Ποντένσε με τον Ελ Καμπί

bet365

Ο έμπειρος Πορτογάλος winger έχει το... απόλυτο καθώς σε 2 παρουσίες του σε 2 εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει δημιουργήσει και τα 2 τέρματα του Ολυμπιακού.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο Superman της ομάδας του Ολυμπιακού, είναι ένας παίκτης - κλειδί των Πειραιωτών και αυτό δεν αφορά μόνο στην τωρινή του θητεία αλλά και στην πρώτη του (το πρώτο του χρονικά πέρασμα δηλαδή) στην ομάδα. Ο Πορτογάλος διεθνής εξτρέμ έχει 5 ματς με την ΑΕΚ, εκ των οποίων τα 2 είναι εκτός έδρας. Οι 2 συμμετοχές του δηλαδή είναι σε εκτός έδρας... μάχες με την ΑΕΚ (σε επίπεδο Πρωταθλήματος).

Το χαρακτηριστικό είναι πώς στις 2 παρουσίες του εκτός έδρας με την ΑΕΚ ήταν εκείνος που δημιούργησε τα μοναδικά γκολ της ομάδας του. Το έκανε στο 1-1 της σεζόν 2018-2019 με το γκολ του Φορτούνη και το ίδιο συνέβη και στο ντέρμπι του 1-1 στη φετινή χρονιά, που έφτιαξε με εξαιρετική και εντυπωσιακή του ενέργεια το τέρμα του Ελ Καμπί. Η διαφορά είναι πώς στο ένα ματς ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ και στο άλλο είχε μείνει πίσω στο σκορ.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τον Ποντένσε είναι πώς έχει ασίστ σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στα 4 από τα 5 που έχει παίξει ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Δεν έχει όμως σκοράρει σε καμία από αυτές τις αναμετρήσεις. Αυτό βέβαια (το τελευταίο στοιχείο) δεν τον κάνει λιγότερο σημαντικό. Ο 28χρονος Ποντένσε σε 103 αγώνες στον Ολυμπιακό έχει 25 γκολ και 22 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα