Παναιτωλικός: Εκτός δύο, επιστρέφουν δύο

Newsroom
παναι γκοολ

bet365

Οι Ζοάο Πέδρο, Σενγκέλια έμειναν εκτός αποστολής για το αυριανό ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου υπολογίζονται ξανά οι Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό (30/3) ματς των «Ζωσιμάδων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Out της Stoiximan Super League.

Βέβαια δεν λείπουν τα προβλήματα για τα «καναρίνια» καθώς νοκ άουτ είναι οι Ζοάο Πέδρο, Σενγκέλια που είναι τραυματίες (όπως και οι μακροχρόνια απόντες Στεργιάκης, Μπαλντασάρα), ενώ σε σχέση με την πρεμιέρα του τουρνουά και το 3-0 επί του Πανσερραϊκού επιστρέφουν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Καπίνο, Μπακάκης, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

σφσφ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα