ΟΦΗ: Μέσα κι ο Μπάουμαν για Ατρόμητο

ΟΦΗ: Μέσα κι ο Μπάουμαν για Ατρόμητο

Newsroom
Παρθενική κλήση στην εθνική της Δομινικάνης Δημοκρατίας για τον Μπάουμαν του ΟΦΗ

bet365

Ο Νοάμ Μπάουμαν είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για το ματς του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο το Σάββατο (30/3, 20.00). 

Ο Νοάμ Μπάουμαν επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Δομινικανής Δημοκρατίας και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ετσι υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό ματς, κάτι που δεν ισχύει για τον Μοσκέρα που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Θυμίζουμε ότι εκτός είναι κι οι Μπρεσάν, Χιμένεθ, Νέιρα, Λάρσον και Σημαντηράκη αλλά και τους Σωτηρίου, Αδαμάκη, Καλαφάτη και Κουτεντάκη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Ο Ελβετός τερματοφύλακας προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της κρητικής ομάδας, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγέγκος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Φελίπε και Θεοδοσουλάκη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα