Μπέος: «Καλώ τον Παπαδόπουλο και τον Φωτιά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Μπέος: «Καλώ τον Παπαδόπουλο και τον Φωτιά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Newsroom
Ο Αχιλλέας Μπέος του Βόλου

bet365

Με μια νέα ανάρτηση ο Αχιλλέας Μπέος στάθηκε και πάλι θέμα του διαιτητή του αγώνα με του Βόλου με την Κηφισιά, ζητώντας από τον Παπαδόπουλο και τον Φωτιά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Μια ακόμη ανάρτηση για το διαιτητικό θέμα της αναμέτρησης του Βόλου με την Κηφισιά έκανε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο ιδιοκτήτης του Βόλου στάθηκε και πάλι στο συγκεκριμένο ζήτημα και χαρακτήρισε αμετανόητο και διαπλεκόμενος τον Μάνταλο, καθώς ζήτησε από τον Παπαδόπουλο και τον Φωτιά που θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη… Φωτιά και λάβρα τελικά ο ορισμός των διαιτητών στον αγώνα Βόλος – Κηφισιά. Αμετανόητος και στοχοπροσηλωμένος στα όσα του ανέθεσαν ο διαπλεκόμενος Μάνταλος.

Καλώ τον διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλο, όσο και τον VARίστα, Βασίλη Φωτιά να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πραγματοποιήσουν μια διαιτησία τέτοια που να μας υποχρεώσει στο τέλος του αγώνα όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να τους συγχαρούμε.

Είναι ευχή, είναι ελπίδα, μακάρι να βγει αληθινή και έτσι να διαψευστεί στην πράξη το όργιο φημών που κυκλοφορεί στο χώρο του ποδοσφαίρου ότι σκοπίμως διέρρευσε το όνομα του Διαμαντόπουλου ώστε να υπάρξει αποπροσανατολισμός και τελικά να οριστούν Παπαδόπουλος - Φωτιάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα