ΑΕΚ: Επέστρεψαν στα Σπάτα οι Βίντα, Σιμάνσκι και οι Έλληνες διεθνείς

ΑΕΚ: Επέστρεψαν στα Σπάτα οι Βίντα, Σιμάνσκι και οι Έλληνες διεθνείς

Newsroom
βιντα

bet365

Κανονικά και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ στα Σπάτα όπου το «παρών» έδωσαν οι Βίντα, Σιμάνσκι και οι Έλληνες διεθνείς. Επιστρέφει την Παρασκευή ο Κάλενς.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των Play Off με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Έλληνες διεθνείς και οι Βίντα, Σιμάνσκι επέστρεψαν στα Σπάτα και προπονήθηκαν κανονικά, με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει πλέον μονάχα τον Κάλενς ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα αύριο, την Παρασκευή.

Ο Πέτρος Μάνταλος για τον οποίο υπήρξε αγωνία, προπονήθηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και έτσι τίθεται κανονικά στη διάθεση του Πελάδο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

Ο Αλμέιδα αναμένεται να έχει τους πάντες στη διάθεση του καθώς κανείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολύ καιρό στο στρατόπεδο της Ένωσης, με τους «κιτρινόμαυρους» να προετοιμάζονται εντατικά για το ντέρμπι με τους «ερυθρολεύκους».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα