ΠΑΟΚ: Ο Ράχμαν Μπάμπα παραμένει εκτός, επιστρέφουν οι διεθνείς

ΠΑΟΚ: Ο Ράχμαν Μπάμπα παραμένει εκτός, επιστρέφουν οι διεθνείς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε την Τετάρτη (27/3) με τον Λουτσέσκου να ρίχνει όλο το βάρος στην επιθετική τακτική.

Με τον Ράχμαν Μπάμπα να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα για ακόμα μια ημέρα και τους διεθνείς να επιστρέφουν στη βάση τους, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει ξανά στη δράση με πρώτο σταθμό τη Λεωφόρο και τη μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League.

Οι προπονήσεις της Πέμπτης (28/3) και της Παρασκευής (29/3) θα είναι αυτές όπου με την συμμετοχή και όλων των διεθνών θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο αναφορικά με την ενδεκάδα και την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Στο σημερινό πρόγραμμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου ασχολήθηκε με το επιθετικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Στο μέτωπο των τραυματιών εκτός από τον Μπάμπα, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα