Άρης: Επέστρεψε ο Παναγίδης, εκτός έμεινε ο Φετφατζίδης

Άρης: Επέστρεψε ο Παναγίδης, εκτός έμεινε ο Φετφατζίδης

Newsroom
Επέστρεψε ο Παναγίδης, εκτός έμεινε ο Φετφατζίδης

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έμεινε εκτός από την σημερινή προπόνηση του Άρη ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Μιχάλης Παναγίδης, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τις Ελπίδες.

Ένα δυσάρεστο νέο επεφύλασσε η σημερινή προπόνηση του Άρη στον Άκη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στην διάθεσή του τον Γιάννη Φετφατζίδη, που απουσίασε από το σημερινό πρόγραμμα ελέω ίωσης.

Σ' αυτό έδωσε κανονικά το παρών ο Μιχάλης Παναγίδης, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του στην προετοιμασία που γίνεται για το εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία την Κυριακή (31/03-20:30) για την 2η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις ταχυδύναμης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Την Πέμπτη (28/03), η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα