Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ

Newsroom
ελλαδα

bet365

Στην προπόνηση της Δευτέρας (25/03) υπήρξε ένα ευχάριστο νέο για τον Φατίχ Τερίμ καθώς είδε τόσο τον Τιν Γεντβάι όσο και ο Μπαρτ Σένκεφελντ να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Με ευχάριστα νέα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (25/03) καθώς ο Φατίχ Τερίμ είδε δύο παίκτες που ήταν τραυματίες, έβγαλαν μέρος του προγράμματος.

Αυτοί είναι ο Τιν Γεντβάι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ οι οποίοι συμμετείχαν στην προπόνηση ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν και οι τραυματίες Μάγκνουσον και Μπράουν.

Αναλυτικά:

«Με τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ να λαμβάνουν μέρος σε όλο το πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης".

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα