Μασούρας: Νέο ενδιαφέρον από την Τράμπζονσπορ γράφουν οι Τούρκοι

Μασούρας: Νέο ενδιαφέρον από την Τράμπζονσπορ γράφουν οι Τούρκοι

Newsroom
Μασούρας: Νέο ενδιαφέρον από την Τράμπζονσπορ γράφουν οι Τούρκοι

bet365

Στα «ραντάρ» της Τράμπζονσπορ βρίσκεται και πάλι ο Γιώργος Μασούρας, με τους Τούρκους να γράφουν ότι η ομάδα της Τραπεζούντας θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Περιζήτητος είναι ο Γιώργος Μασούρας. Το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού με τον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες από το εξωτερικό τον «λιγουρεύονται». Ανάμεσα τους φαίνεται πως βρίσκεται και η Τράμπζονσπορ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Τουρκία, η ομάδα της Τραπεζούντας που έχει ενδιαφερθεί πολλές φορές και στο παρελθόν, θέλει να εντάξει τον Έλληνα εξτρέμ του Ολυμπιακού στο ρόστερ της από το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως τονίζει η «Fanatik» η Τράμπζονσπορ θα προσπαθήσει ξανά να αποκτήσει τον 30χρονο έμπειρο Έλληνα επιθετικό, καθώς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προπονητή της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί.

Οι Τούρκοι στέκονται στην τρομερή σεζόν που διανύει ο Μασούρας και στη μεγάλη επιρροή που έχει στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Για τον Έλληνα άσο έντονα φέρεται να ενδιαφέρεται και η Μποχούμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα