Ολυμπιακός: Η δοκιμή με τριάδα στην άμυνα και η επανεμφάνιση του Μαντί Καμαρά με τη β' ομάδα

Ολυμπιακός: Η δοκιμή με τριάδα στην άμυνα και η επανεμφάνιση του Μαντί Καμαρά με τη β' ομάδα

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δούλεψε το σχήμα 3-5-2 στο οικογενειακό δίτερμα της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα όπου οι παίκτες του επικράτησαν αυτών του Ιμπαγάσα με 4-1.

Είναι μία συζήτηση που έχει ξεκινήσει εντός των... τειχών στον Ρέντη πριν καν γίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ποιά; Μα αυτή για την πιθανότητα ο Ολυμπιακός να αντιμετώπιζε έναν εκ των προσεχών - εκείνη την περίοδο - αντιπάλων του με ένα σχήμα με τρεις στόπερ.

Στο περιθώριο του οικογενειακού διτέρματος ανάμεσα στην α' και β' ομάδα, όπου με τον Ολυμπιακό Β' επανεμφανίστηκε παίζοντας βασικός στον άξονα ο Μαντί Καμαρά, ο Μεντιλίμπαρ εφάρμοσε αυτό το αγωνιστικό σχέδιο. Αυτήν την εκδοχή του με τους 3 στην άμυνα.

Με τρεις στην άμυνα σε ένα δίτερμα που τελείωσε 4-1 με 3 γκολ του Ναβάρο, ένα αυτογκόλ και ένα τέρμα του Βλαχομήτρου. Άρα έδειξε πώς το επεξεργάζεται ως ιδέα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει απαραίτητα πώς θα δούμε στην πράξη άμεσα ή πώς μπορεί να το δούμε γενικά με σιγουριά.

Το έκανε σε μία σύνθεση όπου ο Βάσκος τεχνικός προφύλαξε αρκετούς βασικούς του παίκτες είχε βασικό γκολκίπερ τον Παπαδούδη και 3 στόπερ: τους Μπιανκόν, Ντόι και Βέζο. Στις δύο πλευρές (δεξιά και αριστερά αντιστοίχως) ήταν οι Κίνι και Ρίτσαρντς. Στο κέντρο ήταν οι Ιμπόρα, Καρβάλιο και Μουζακίτης και μπροστά στην επίθεση οι Ελ Αραμπί και Ναβάρο. Η δοκιμή αυτή ήταν για 60 λεπτά.

Όσο για το πρόγραμμα αυτών των ημερών στον Ολυμπιακό; Ο Μεντιλίμπαρ είχε πλάνο να δώσει δύο ημέρες ρεπό στην ομάδα και έτσι από την Τρίτη να μπουν για τα καλά σε ρυθμούς ντέρμπι. Σε ρυθμούς ΑΕΚ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα