Παναθηναϊκός: Βασικός ο Ακαϊντίν στο Ουγγαρία-Τουρκία

Παναθηναϊκός: Βασικός ο Ακαϊντίν στο Ουγγαρία-Τουρκία

σαμέτ ακαϊντίν παναθηναϊκός

bet365

O κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται και πάλι στις βασικές επιλογές του Βιντσέντσο Μοντέλα στο εκτός έδρας φιλικό της Εθνικής Τουρκίας κόντρα στους Μαγιάρους.

Στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Τουρκίας βρίσκεται για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα ο Σαμέτ Ακαϊντίν. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται στο Τριφύλλι ως δανεικός από την Φενέρμπαχτσε, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού τεχνικού, Βιντσέντσο Μοντέλα, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Άδανα Ντεμίρσπορ.

Στο αποψινό φιλικό με την Ουγγαρία εκτός έδρας, ο Ακαϊντίν πήρε φανέλα βασικού στο πλευρό του Κάμπακ στο κέντρο των μετόπισθεν και δείχνει πως πολύ δύσκολα θα χάσει την θέση του στην αποστολή για το Euro2024.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα