Η κανονικότητα στον Παναθηναϊκό εκτόξευσε την χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών του

Η κανονικότητα στον Παναθηναϊκό εκτόξευσε την χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών του

Φώτης Ιωαννίδης και Άνταμ Τσέριν

bet365

Φώτης Ιωαννίδης, Άνταμ Τσέριν και Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελούν το χαρακτηριστικό παράδειγμα του come back του Παναθηναϊκού στα κανονικά του στάνταρ.

Από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι και σήμερα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στη κανονικότητα που αρμόζει στο μέγεθος και στην ιστορία του. Άφησε τον ρόλο του κομπάρσου στην άκρη και η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση του μπάτζετ από την διοίκηση του Τριφυλλιού, έφεραν τους ''πράσινους'' σε ρόλο ισάξιου διεκδικητή του πρωταθλήματος από πέρσι και με παρουσία στην Ευρώπη μέσα από τους ομίλους του Europa League, για πρώτη φορά φέτος έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια.

Αυτή η αλλαγή στο ποδοσφαιρικό status του συλλόγου εκτός από τα αποτελέσματα, αποδεικνύεται και μέσα από την εκτόξευση της χρηματιστηριακής αξίας των ποδοσφαιριστών του.

Υπάρχουν τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που μπορεί να αντλήσει κανείς από το Transfermarkt, την ιστοσελίδα που μπορεί να καταγράψει με σχετική ασφάλεια την τοποθέτηση των παικτών στην αγορά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

ηηη

Φώτης Ιωαννίδης, Άνταμ Τσέριν και Γιώργος Βαγιαννίδης.

  • Ο Έλληνας σέντερ φορ στις 30 Μαϊου του 2021 είχε αξία στις 800.000 ευρώ. Στο σήμερα και ενώ στο μεσοδιάστημα κατάφερε να γίνει ο βασικός φορ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, παρουσιάζοντας τρομερή εξέλιξη, βρίσκεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ!
  • Ο Σλοβένος χαφ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022, φόρεσε την πράσινη φανέλα με αξία στα 2 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα βρίσκεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.
  • Ο ''Βάγια'' τον Δεκέμβριο του 2021 είχε αξία στις 250.000 ευρώ. Από τον Παναθηναϊκό Β', πέρασε στην πρώτη ομάδα, στηρίχθηκε, πήρε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και σήμερα η αξία του είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ!

ψφφφ

Αυτοί οι τρεις αποτελούν τα πλέον σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Τριφυλλιού, δείχνοντας τον δρόμο για την επόμενη ημέρα. Έναν δρόμο που δείχνει ότι με εξελίξιμους παίκτες σε νεαρές ηλικίες και σωστό ποδοσφαιρικό πλάνο, μπορείς μέσα σε λίγα χρόνια να διαθέτεις βασικούς ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην βιτρίνα της ποδοσφαιρικής αγοράς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα