Τα πεπραγμένα των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Τα πεπραγμένα των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
Μπακασέτας και Ιωαννίδης

bet365

Λάμψη για Τάσο Μπακασέτα και Φώτη Ιωαννίδη στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος, γκολ για τον Άντρατζ Σπόραρ και επιστροφή του Μπένιαμιν Βέρμπιτς μετά από αρκετό καιρό.

Ο Παναθηναϊκός έχει εννιά εκπροσώπους σε αυτή την διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων και οι περισσότεροι αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Η Ελλάδα νίκησε το Καζακστάν 5-0, η Σλοβενία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μάλτα 2-2 σε εκτός έδρας φιλικό ενώ η Σερβία ηττήθηκε 4-0 από την Ρωσία στη Μόσχα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα των παικτών του Τριφυλλιού:

  • Τάσος Μπακασέτας και Φώτης Ιωαννίδης ήταν εκ των κορυφαίων της Ελλάδας στην Opap Arena. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τον δρόμο προς τον θρίαμβο και έγινε αλλαγή στο 74' ενώ ο Ιωαννίδης που αγωνίστηκε για 64' με εξαιρετική κίνηση ξέφυγε από τον αντίπαλο στόπερ στο χώρο και σε κενό τέρμα εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Μασούρα για το 3-0. Εκτός της τελικής 23αδας έμεινε ο Κάρλος Ζέκα.
  • Άντρατζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν ήταν βασικοί στο 2-2 της Σλοβενίας κόντρα στη Μάλτα. Ο σέντερ φορ των ''πρασίνων'' στο 28' άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ, αγωνιζόμενος σε όλο το παιχνίδι σε αντίθεση με τον Τσέριν που έγινε αλλαγή στο 67'. Όσον αφορά τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς πάτησε χορτάρι στο 46' και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του στις 17 Φεβρουαρίου κόντρα στη Λαμία.

  • Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς είχε ένα δύσκολο βράδυ στη Ρωσία, καθώς η Σερβία ηττήθηκε με 4-0. Ξεκίνησε αλλαγή, έγινε βασικός στο 57' και ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 3-0.
  • Ο Γιούρι Λοντίγκιν ήταν εκτός αποστολής της Ρωσίας αλλά πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής με το επερχόμενο φιλικό κόντρα στην Παραγουάη στις 25 Μαρτίου.

Απόψε η Τουρκία του Σαμέτ Ακαϊντίν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουγγαρία στις 21:45.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα