Την Παρασκευή η επιστροφή του Γεντβάι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Την Παρασκευή η επιστροφή του Γεντβάι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
O Tιν Γεντβάι

bet365

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς μεθαύριο και να τεθεί στη διάθεση του Τερίμ για την τελική ευθεία της σεζόν.

Στις 22 Φεβρουαρίου ο Τιν Γεντβάι υπέστη θλάση στον δεύτερο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και από τότε μέχρι και σήμερα, ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κροάτης στόπερ που συνέθεσε ένα πολύ αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Γουίλιαν Αράο, βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν τον τραυματισμό του και η απουσία του ήταν εμφανής.

Ο έμπειρος άσος έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Θα τεθεί στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για την τελική ευθεία της χρονιάς, δίνοντας ακόμη μία λύση στα χέρια του Τούρκου τεχνικού για τα μετόπισθεν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα