Άρης: Νίκος Γκάλης και Θόδωρος Καρυπίδης θα παρευρεθούν σε εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας του Σικάγο

Άρης: Νίκος Γκάλης και Θόδωρος Καρυπίδης θα παρευρεθούν σε εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας του Σικάγο

Newsroom
Ο Γκάλης

bet365

Η ελληνική ομογένεια του Σικάγο έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου στις οποίες θα παρευρεθούν οι Νίκος Γκάλης, Θόδωρος Καρυπίδης και μάλιστα ο πρώτος θα τιμηθεί για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναχώρησε σήμερα (20/3) για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για επαγγελματικούς λόγους ενώ ο Νίκος Γκάλης θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι το πρωί της Παρασκευής (22/3). Αμφότεροι είναι προσκεκλημένοι από την ελληνική ομογένεια του Σικάγο στο πλαίσιο εορτασμού της 25ης Μαρτίου και των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί και μάλιστα ο «Νικ» θα τιμηθεί για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και πολιτισμό.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αμφότεροι θα απουσιάσουν από τις εκδηλώσεις εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη και φυσικά είχαν ενημερώσει σχετικά την οργανωτική επιτροπή των event’s.

Η ΠΑΕ Άρης θα εκπροσωπηθεί από την Ειρήνη Καρυπίδη η οποία επίσης είχε προσκληθεί από την ελληνική ομογένεια του Σικάγο αλλά ακύρωσε το ταξίδι της ούτως ώστε να είναι στο «γκαλά» της 24ης Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του κινηματογράφου «Ολύμπιον» στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα