Άρης: «Επικυρώθηκε» η παρουσία του Όλε Σκόμπε στα γενέθλια του συλλόγου

Άρης: «Επικυρώθηκε» η παρουσία του Όλε Σκόμπε στα γενέθλια του συλλόγου

Newsroom
Ο Σκόμποε

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο στάδιο διευθέτησης των τελευταίων λεπτομερειών που αφορούν το διήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και σήμερα (19/3) επικυρώθηκε η παρουσία του σπουδαίου Όλε Σκόμποε.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου και φυσικά από τα τιμώμενα πρόσωπα στο «γκαλά» που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (19:00) της προσεχούς Κυριακής (24/3) στον κινηματογράφο «Ολύμπιον». Σε αυτό προβλέπεται να τιμηθούν τα μέλη δύο ποδοσφαιρικών ομάδων (1970 και 1979), τριών μπασκετικών (1993, 1997, 2003) οι οποίες χάρισαν στον σύλλογο ισάριθμους ευρωπαϊκούς τίτλους αλλά και η ομάδα του βόλεϊ η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας τη σεζόν 1996-97.

Στις τελευταίες ημέρες τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής σε συνεργασία με τον ΑΣ Άρης βρίσκονται σε διαδικασία ρύθμισης των τελευταίων λεπτομερειών οι οποίες αφορούν κυρίως το event που θα ακολουθήσει ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου (25/3) στην Πλατεία Αριστοτέλους στο οποίο θα συμμετέχουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ενώ το «παρών» θα δώσουν και οι επαγγελματίες αθλητές του Άρη απ’ όλα τα αθλήματα.

Οι φετινές εκδηλώσεις εορτασμού των γενεθλίων του συλλόγου έχουν εξάλλου ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω και του φιλανθρωπικού σκοπού τους. Θυμίζουμε ότι τα έσοδα από το «γκαλά» της 24ης του Μάρτη θα διατεθούν στη «Λάμψη», αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος της απόφασης ύπαρξης προσκλήσεων, προς ενίσχυση δηλαδή της διαχρονικής σχέσης του συλλόγου για τον συγκεκριμένο οργανισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα