Πανσερραϊκός: Τέσσερις παίκτες των «λιονταριών» στις Εθνικές ομάδες

Πανσερραϊκός: Τέσσερις παίκτες των «λιονταριών» στις Εθνικές ομάδες

Newsroom
Πανσερραϊκός

bet365

Χωρίς 4 παίκτες του που έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες, θα συνεχίσει τις προπονήσεις στον Πανσερραϊκό ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Πανσερραϊκός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Με τέσσερις κλήσεις προς ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού συνοδεύεται η νέα διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα κλήθηκαν οι Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, Κώστας Πηλέας, Μάριος Σοφιανός και Νταμιλ Ντανκερλουι, οι οποίοι έχουν ήδη ενσωματωθεί στις αποστολές των ομάδων τους και θα επιστρέψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τους.

Συγκεκριμένα ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο είναι στις κλήσεις της Μπουρκίνα Φάσο και θα ταξιδέψει στην Αφρική για να ενισχύσει την ομάδα του στους φιλικούς αγώνες με την Λιβύη (22/03) και τον Νίγηρα (26/03).

Ο Κώστα Πηλέας κλήθηκε στην Εθνική Κύπρου για τους φιλικούς αγώνες με την Λετονία (21/3) και την Σερβία (25/3), ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις και θα εξεταστεί και από το επιτελείο της ομάδας του.

Ο Νταμιλ Ντανκερλουι κλήθηκε στην Εθνική Σουρινάμ για τον φιλικό αγώνα με την Μαρτινίκα(24/03),που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Τέλος, ο Μάριος Σοφιανός κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες των προκριματικών του Euro U21 κόντρα στην Λευκορωσία(22/3) και την Ανδόρα (26/3)».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα