ΠΑΟΚ: Ο Ντεσπόντοφ είναι ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής για τρίτη σερί χρονιά!

ΠΑΟΚ: Ο Ντεσπόντοφ είναι ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής για τρίτη σερί χρονιά!

Newsroom
Καλύτερος παίκτης της Superleague για τον Δεκέμβριο ο Ντεσπόντοφ

bet365

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της χώρας του για το 2023 και κατέκτησε το σχετικό βραβείο για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Ακόμη μία διάκριση στο προσωπικό του... παλμαρέ προσέθεσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, που αναδείχθηκε για 4η φορά και 3η συνεχόμενη (!) (σ.σ. 2018, 2021, 2022, 2023) ως ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής. Στην ψηφοφορία που διεξήχθη συγκέντρωσε 317 βαθμούς και άφησε πολύ πίσω τους Ιλια Γκοέφ και Ιβάιλο Τσότσεφ των Λιντς και Λουντογκόρετς που είχαν 106 και 87 αντίστοιχα.

Πλέον ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ «κυνηγά» τον Χρίστο Στόιτσκοφ που σταμάτησε στις πέντε πρωτιές και τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ που μετρά τις περισσότερες από όλους και πιο συγκεκριμένα επτά!

Ο διεθνής παρέλαβε σήμερα (18/3) το βραβείο του και σχολίασε πως «είίναι τεράστια τιμή για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Παράλληλα, είναι και με μεγάλη ευθύνη γιατί με υποχρεώνει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το κέρδισα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια άνοδος στην απόδοσή μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια μου και την αρραβωνιαστικιά μου που με στηρίζουν σε καλές και κακές στιγμές, ενώ θέλω να πω πως όποιος από τους τρεις μας κέρδιζε το βραβείο, θα το άξιζε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα