Ολυμπιακός, μεταγραφές: Βραζιλιάνικο σενάριο για τον ακραίο μπακ Ματέους Αλεξάντρε (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Βραζιλιάνικο σενάριο για τον ακραίο μπακ Ματέους Αλεξάντρε (vid)

Ο Ματέους

bet365

Το iG Esporte από τη Βραζιλία μεταδίδει πώς ο Ολυμπιακός έχει στα μεταγραφικά... ραντάρ του τον 24χρονο ακραίο μπακ, Ματέους Αλεξάντρε.

Ο Αλεξάντρε φέρεται να απασχολεί συλλόγους από Πορτογαλία, Αγγλία και όχι μόνο. Με βάση τα βραζιλιάνικα ρεπορτάζ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός (δεξιός μπακ) ανήκει στη Κουιαμπά και έχει συμβόλαιο έως το 2025. Φέτος έχει 8 συμμετοχές.

Στο σύνολο στη Κουιαμπά έχει 59 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ. Ο Ολυμπιακός γενικότερα πάντως τσεκάρει συχνά την αγορά της χώρας του καφέ. Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πώς πέρυσι η ομάδα του Ματέους Αλεξάντρε είχε δώσει αρνητικές απαντήσεις σε προτάσεις των Παναθηναϊκού και Φαμαλικάο αλλά θεωρητικά θα διαπραγματευόταν μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα