Τάισον: «Ευγνώμων για όσα βιώνω στην ομάδα και στην πόλη, σας ευχαριστώ για την αγάπη»

Τάισον: «Ευγνώμων για όσα βιώνω στην ομάδα και στην πόλη, σας ευχαριστώ για την αγάπη»

taison

bet365

Ο Τάισον έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» για όλα όσα βιώνει τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στη Θεσσαλονίκη στο διάστημα που αγωνίζεται στην Ελλάδα, με ποστάρισμά του στο Instagram.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τάισον, με ανάστησή του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Δικεφάλου για όλα όσα βιώνει τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στον έναν και πλέον χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ πόζαρε στο γκράφιτι που είναι αφιερωμένο στον ίδιο, έξω από τη θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας και έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ευγνώμων για τα πάντα που βιώνω στην ομάδα και στην πόλη. Σας ευχαριστώ για την αγάπη. Ευχαριστώ πολύ! Σας αγαπώ! Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου».

Ο Τάισον τη φετινή σεζόν αποτελεί βασικό «γρανάζι» για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς σε συνολικά 40 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις με τα Ασπρόμαυρα, έχει σκοράρει πέντε φορές ενώ έχει μοιράσει και 13 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα