Χατζισαφί: «Δεν έχω πάρει απόφαση να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα»

Newsroom
Ο Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ

bet365

Ο Ιρανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί δεν κλήθηκε αυτή τη φορά για τα ματς της Εθνικής του ομάδας, ωστόσο επί του παρόντος δεν έχει πάρει κάποια απόφαση να σταματήσει.

Μία από τις εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής του Ιράν για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Τουρκμενιστάν είχε να κάνει με την απουσία του Εχσάν Χατζισαφί. Ο 34χρονος αριστερός μπακ της ΑΕΚ και αρχηγός της Εθνικής του Ιράν δεν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αμίρ Γκαλενούι, όπως και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Άρη.

Τα ιρανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσπάθεια ανανέωσης της Εθνικής ομάδας με αυτές τις κινήσεις, ερμηνεύοντας κατά τέτοιον τρόπο την απόφαση του προπονητή του Ιράν.

Ο ίδιος ο Χατζισαφί σε δηλώσεις στην πατρίδα του τόνισε από τη μεριά του πως επί του παρόντος δεν έχει πάρει απόφαση να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του: «Είμαι σε καλή κατάσταση και δεν έχω πάρει καμία απόφαση να αποχαιρετήσω την Εθνική ομάδα. Θα υπηρετώ την Εθνική ομάδα αν ο κύριος Γκαλενούι το θεωρεί καλό».

Την ίδια στιγμή τα ιρανικά media στέκονται στο γεγονός ότι ο Χατζισαφί εφόσον δεν ξανακληθεί στην Εθνική ομάδα θα χάσει τη δυνατότητα να σκαρφαλώσει στην κορυφή ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές με το Ιράν. Ο Χατζισαφί είναι τρίτος με 142 συμμετοχές, με τον Νεκουνάμ στην πρώτη θέση με 149 και τον Νταεΐ στη δεύτερη με 148.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα