Αστέρας Τρίπολης: Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο

Αστέρας

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης, η Καθαρά Δευτέρα βρήκε την ομάδα στο γήπεδο, καθώς η ομάδα θα πάει με φουλ προπονήσεις ως την Παρασκευή.

Η ήττα από τον Βόλο πόνεσε στον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θέλει στη συνέχεια των Play Out να δει αντίστοιχη εικόνα από τους παίκτες του.

Η διαδικασία αυτή του μίνι πρωταθλήματος θα αποτελέσει και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τσεκάρει παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και στο χέρι των παικτών είναι να αποδείξουν το αν θα υπολογίζονται για το χρόνου.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της ομάδας αυτές τις ημέρες, οι κιτρινομπλέ χθες είχαν ρεπό και σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη κανονικά προπόνηση. Η δουλειά θα συνεχιστεί ως την Παρασκευή σε φουλ ρυθμούς και το Σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό ώστε να επιστρέψουν άπαντες στο Κολοκοτρώνης για την τελική ευθεία της προετοιμασίας για το εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό (30/3, 15.00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα