Παναθηναϊκός: To καλοκαίρι της μεγάλης αναβάθμισης των άκρων της ομάδας

Παναθηναϊκός: To καλοκαίρι της μεγάλης αναβάθμισης των άκρων της ομάδας

To καλοκαίρι της μεγάλης αναβάθμισης των άκρων του Παναθηναϊκού

bet365

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να ανεβάσει την ποιοτική του στάθμη στις πτέρυγες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από το καλοκαίρι του 2021 ο Παναθηναϊκός αναβαθμίζει συνεχώς το έμψυχο δυναμικό του. Η αύξηση των διαθέσιμων οικονομικών πόρων από την διοίκηση του Τριφυλλιού, έχει ανεβάσει το επίπεδο του ''πράσινου'' ρόστερ και πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Ανεξάρτητα από την κατάληξη της φετινής σεζόν, στο ''πράσινο στρατόπεδο'' σχεδιάζουν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, το Τριφύλλι οδεύει προς μία σημαντική αναβάθμιση των μονάδων στις πτέρυγες. Στα άκρα της άμυνας και της επίθεσης.

Η ολοκλήρωση του συμβολαίου του Χουάνκαρ αλλά και του Σεμπαστιάν Παλάσιος(δυσεύρευτη η συνέπειά του, θα έπρεπε να παραμείνει) επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να κινηθεί πιο εύκολα για έναν αριστερό μπακ και για έναν δεξιό εξτρέμ, έχοντας την πρόθεση να φέρει βασικούς και από το πάνω ράφι ποδοσφαιριστές.

Από κει και πέρα και με δεδομένο πως κάποιοι από τους εξτρέμ δεν κατάφεραν φέτος να του κάνουν την διαφορά(Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι), είναι πιθανό το Τριφύλλι να κινηθεί και για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή κλάσης στα άκρα της επίθεσης. Μην ξεχνάμε πως ο βασικός αριστερός εξτρέμ, ο Μπερνάρντ, αποχωρεί το καλοκαίρι.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί υπάρχουν ο Βαγιαννίδης και ο Κώτσιρας(που θα ανανεώσει) με συμβόλαια, ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα