Ράσταβατς: «Θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν πήραν ευκαιρίες»

rastavac

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Βόλο και τόνισε πως από εδώ και πέρα σκοπεύει να δώσει χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Αστέρας μπήκε με το «αριστερό» στα Play Out της Stoiximan Superleague, καθώς ηττήθηκε από τον Βόλο στην Τρίπολη με 2-0. Ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στην καμέρα της NOVA μετά την αναμέτρηση και στάθηκε τόσο στην έλλειψη σταθερότητας στο παιχνίδι της ομάδας, όσο και στην πρόθεση του να χρησιμοποιήσει νεαρά παιδιά που δεν πήραν αρκετό χρόνο μέσα στη σεζόν.

Θυμίζουμε πως οι κιτρινομπλέ άρχισαν το ματς με βασικούς τους νεαρούς Νίκο Γραμματικάκη, Βασίλη Σουρλή και Γιώργο Κωστέα, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τρέχον πρωτάθλημα, ενώ ο Ντίνο Γκρόζντανιτς αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο μέρος.

«Σίγουρα το κίνητρο είναι ένας σημαντικός ρόλος αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τα πάντα. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται στα play out, μία δύσκολη διαδικασία από τη στιγμή που θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα, κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν αυτές τις ευκαιρίες. Το να το κάνεις αυτό σε αυτές τις συνθήκες είναι λίγο δύσκολο. Κατά τη διάρκεια των επόμενων αγώνων θα μπορέσουν να έχουν περισσότερο χρόνο, περισσότερη προσαρμοστικότητα και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Φάνηκε σήμερα ότι αυτό που παρουσιάσαμε δεν ήταν αρκετό, δυστυχώς είχαμε μόνο στιγμές, αυτό που χρειάζεται να έχουμε είναι σταθερότητα, καλές ενέργειες που να τις κάνουμε με μεγάλη επανάληψη είτε αφορά την επιθετική μας λειτουργία, είτε την αμυντική. Αυτό μας έλειψε σήμερα και είναι κάτι που θα το κυνηγήσουμε στους επόμενους αγώνες», ανέφερε ο Σέρβος κόουτς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα