Ντουκουρέ: «Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των παικτών στην Superleague - πολύ συναισθηματικοί οι οπαδοί στην Ελλάδα»

Newsroom
ντουκουρέ

bet365

Σε συνέντευξή του σε διαδικτυακή εκπομπή στη Γαλλία, ο Σέικ Ντουκουρέ δηλώνοντας έκπληκτος για την ποιότητα των παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα, την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τους στόχους του Άρη.

Ο χαφ του Άρη, Σέικ Ντουκουρέ, μιλώντας σε γαλλικό Μέσο, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα τριετή εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στάθηκε στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί και στους στόχους των «κίτρινων».

«Είμαι τρίτη χρονιά στην Ελλάδα. Είναι καλό το επίπεδο στην Super League. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα πολλά πράγματα πριν έρθω, αλλά έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των παικτών. Υπάρχουν πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα παίκτες ισπανόφωνοι ή προέρχονται από το ισπανικό πρωτάθλημα.Οπότε υπάρχει πολλή ποιότητα. Βέβαια είναι και αρκετά δυνατό το ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό είναι που μου άρεσε. Ο κόσμος στα γήπεδα επίσης, είναι πολύ θερμός», δήλωσε αρχικά ο χαφ του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Foot Farid and Co.

«Οι οπαδοί είναι πολύ συναισθηματικοί και θορυβώδεις. Έχουν αληθινό πάθος για το ποδόσφαιρο κι αυτό σε κάνει να το απολαμβάνεις. Είναι το ντέρμπι της πόλης. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουμε εμείς και ο ΠΑΟΚ και υπάρχει πάντα μεγάλος ανταγωνισμός κάθε χρόνο για το ποιος θα κερδίσει. Αυτή η σεζόν πάει καλά για μας, γιατί κερδίσαμε δύο ντέρμπι κι ένα έληξε ισόπαλο. Μένει ακόμη ένα για τα play off. Είχα την ευτυχία να συμμετάσχω σε τέτοια παιχνίδια, πραγματικά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ξεκάθαρα είναι ένα από τα πιο καυτά ντέρμπι που έχω ζήσει», πρόσθεσε.

«Θα ήταν εξαιρετικό να πάρουμε το κύπελλο»

Ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στον Άκη Μάντζιο και τους στόχους της ομάδας: «Έχει περάσει καιρός από τότε που έφυγε ο Άλαν Πάρντιου. Τώρα έχουμε έναν Έλληνα, τον Άκη Μάντζιο, που είναι ένας πολύ καλός προπονητής, γνωστός στην ομάδα. Έχει πολλή καλή φήμη και κάνει καλή δουλειά. Μετά τον Πάρντιου είχαμε έναν υπηρεσιακό τεχνικό, τον Τόλη Τερζή. Τελειώσαμε καλά τη περσινή χρονιά, φέτος όμως είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και ήταν απαραίτητο να αλλάξει. Ο προπονητής που έχουμε τώρα, έχει αγωνιστεί στην ομάδα, γνωρίζει πολύ καλά τις καταστάσεις και τον αγαπά ο κόσμος. Χρειαζόμασταν κάποιον που να γνωρίζει την ομάδα. Έχουμε αποκτήσει καλή δυναμική, κάνουμε μια καλή σεζόν. Είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.Και θα ήταν εξαιρετικό να τελειώσουμε και καλά και να πάρουμε έναν τίτλο. Ο στόχος του Άρη, ξεκινώντας μια σεζόν είναι μίνιμουμ η τέταρτη θέση. Θέλουμε να πηγαίνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα