ΟΦΗ: Κλήθηκε στην εθνική Ισλανδίας ο Τοράρινσον

5949427

bet365

Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ, Γκούντι Τοράρινσον, κλήθηκε στην αποστολή της Ισλανδίας για τα play off του Euro 2024 και την αναμέτρηση κόντρα στο Ισραήλ (21/3).

Ο Γκούντι Τοράρινσον κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Ισλανδίας για τις αναμετρήσεις των play off του Euro 2024. Κάπως έτσι αριστερός μπακ του ΟΦΗ, γίνεται ο πέμπτος ποδοσφαιριστής των Κρητικών που θα καλείται για τους αγώνες του Μαρτίου.

Η Ισλανδία θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Ισραήλ στις 21 Μαρτίου, για τα play off που οδηγούν στα τελικά του Euro 2024. Σε περίπτωση που οι Ισλανδοί καταφέρουν να επικρατήσουν, θα ακολουθήσει ο «τελικός» με τον νικητή από το ζευγάρι Βοσνία - Ουκρανία (21/3).

Οι Γιάννης Αποστολάκης, Τίτος Κουτεντάκης (Εθνική Ελπίδων), Μάρκο Μπάκιτς (Μαυροβούνιο) και Νοάμ Μπάουμαν (Δομινικανική Δημοκρατία) είναι οι άλλες τέσσερις κλήσεις ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στις εθνικές τους ομάδες.

Ο Τοράρινσον με τη φανέλα του ΟΦΗ στην τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε συνολικά 27 αναμετρήσεις, έχει σκοράρει δύο γκολ, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

H ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Διεθνής και ο Thorarinsson

Μετά τους Baumann, Bakic, Αποστολάκη και Κουτεντάκη, ο Gudmundur Thorarinsson αποτελεί τον 5ο διεθνή του ΟΦΗ για τους αγώνες του Μαρτίου.

Ο Ισλανδός αμυντικός θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα της χώρας του στον εκτός έδρας αγώνα με το Ισραήλ στις 21/3 και σε περίπτωση που η Ισλανδία πάρει την πρόκριση, στις 26/3 θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στα τελικά του Euro 2024 κόντρα σε Βοσνία Ερζεγοβίνη ή Ουκρανία».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα