Ατρόμητος: Νοκ άουτ ο Τσιντώτας

Ατρόμητος: Νοκ άουτ ο Τσιντώτας

Newsroom
tsintotas_eurokinisi.

bet365

Ο Τσιντώτας υπέστη κάκωση στο τρίτο μετακάρπιο και τέθηκε νοκ άουτ από την αυριανή πρεμιέρα των Play Out όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χωρίς τον Τσιντώτα θα υποδεχθεί αύριο (16/3) ο Ατρόμητος τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα των Play Out, καθώς ο 31χρονος πορτιέρε υπέστη κάκωση στο τρίτο μετακάρπιο και τέθηκε νοκ άουτ.

Εκτός είναι και οι Ρομπάιγ (ανέτοιμος), Γιουμπιτάνα (συνεχίζει τη θεραπεία του μετά την επέμβαση πυ υποβλήθηκε στους), Αθανασίου, Κιβρακίδης (τιμωρημένοι).

Η αποστολή των Περιστεριωτών είναι η εξής: Μαρκετζάνι , Δήμος, Σάλτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Πομόνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Καμαρά, Βρακάς, Ντιρκς, Βαλένσια, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας.

yfff

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα