Play Out: Χωρίς Νάγκι, Κόντε και Σόρια κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 1η αγωνιστική των Play Out. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Νάγκι, Κόντε και Σόρια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπαίνει στην μάχη των Play Out αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Μιχάλη Γρηγορίου κατεβάζει την ομάδα με σημαντικές απουσίες. Μέσα στην βδομάδα τραυματίστηκαν οι Κόντε και Νάγκι και έμειναν εκτός για το ματς με τους Περιστεριώτες, ενώ η απουσία του Σόρια λόγω τιμωρίας ήταν έτσι και αλλιώς γνωστή. Αυτοί οι τρεις είναι που έμειναν εκτός αποστολής των Ηπειρωτών για τον πρώτο από τους 7 τελικούς που θα δώσουν στα Play Out.

Αναλυτικά οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα για την τελευταία προπόνηση και την αποστολή της ομάδας τα εξής: «Με μια τελευταία προπόνηση στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νάγκι και Κόντε, καθώς και του τιμωρημένου Σόρια.

Μετά το τέλος της προπόνηση ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Ροσάλες, Σομποτσίνσκι, Σούλης, Τσαούσης, Τζίμας, Τούτου, Βρακάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα