Το πρόγραμμα των οκτώ διεθνών του Παναθηναϊκού

Το πρόγραμμα των οκτώ διεθνών του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
Ιωαννίδης και Μπακασέτας

bet365

Το Τριφύλλι θα έχει σημαντική εκπροσώπηση στο παράθυρο για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Σε ποιες αναμετρήσεις ενδέχεται να αγωνιστούν οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία δύο χρόνια και έπειτα από πάρα πολύ καιρό διαθέτει αρκετούς διεθνείς και σε αυτές τις κλήσεις, οκτώ παίκτες του Τριφυλλιού βρήκαν θέση στις επιλογές των ομοσπονδιακών τεχνικών. Ποιοί είναι αυτοί και πότε ενδέχεται να αγωνιστούν;

  • Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης και Κάρλος Ζέκα στην Εθνική Ελλάδος. Η πρωταθλήτρια του 2004 θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Euro2024 μέσω από τα play off του Nations League. 21 Μαρτίου είναι το παιχνίδι με το Καζακστάν και αν προκριθεί η ''γαλανόλευκη'' στις 24 θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο.

21.3, 21:45: Ελλάδα-Καζακστάν

  • Τρεις παίκτες έχει ο Παναθηναϊκός και στην Εθνική Σλοβενίας, η οποία έχει ήδη προκριθεί στο μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού στη Γερμανία. Άνταμ Τσέριν, Άντρατζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι μόνιμοι θαμώνες στο σύνολο του Κεκ. 21 Μαρτίου υπάρχει φιλικό εκτός έδρας με την Μάλτα και στις 26 με την Πορτογαλία εντός έδρας.

21.3, 20:00: Μάλτα-Σλοβενία
26.3, 21:45: Σλοβενία-Πορτογαλία

  • Μετά από οκτώ χρόνια ο Γιούρι Λοντίγκιν κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας σε μία ποδοσφαιρική δικαίωση για τον ''πράσινο'' κίπερ. Ο έμπειρος άσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, με την ομάδα της χώρας του να παίζει δύο φιλικά. Την Πέμπτη 21 Μαρτίου με την Σερβία και την Δευτέρα 25 του μήνα κόντρα στην Παραγουάη. Αμφότερα τα ματς εντός έδρας.

21.3, 19:00: Ρωσία-Σερβία
25.3, 19:00: Ρωσία-Παραγουάη

  • Ο Σαμέτ Ακαϊντίν επί των ημερών του Βιντσέντσο Μοντέλα έχει βρει μόνιμη θέση στην Εθνική Τουρκίας και μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια ήταν βασικός. Οι γείτονες έχουν δύο φιλικές αναμετρήσεις εκτός έδρας, με αντιπάλους την Ουγγαρία και την Αυστρία.

22.3, 21:45: Ουγγαρία-Τουρκία
26.3, 21:45: Αυστρία-Τουρκία

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως τόσο ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς όσο και ο Φίλιπ Τζούρισιτς που έμειναν εκτός Εθνικής Σερβίας λόγω δοκιμών του προπονητή, έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν θέση στις τελικές επιλογές για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα